کتاب اندیکاتورهای رایج (2)

کتاب اندیکاتورهای رایج (2) کتاب اندیکاتورهای رایج (2)

دسته : -کسب درآمد اینترنتی

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 5857 KB

تعداد صفحات : 110

بازدیدها : 57

برچسبها : اسیلاتور MFI cci obv ATR volume

مبلغ : 60000 تومان

خرید این فایل

دانلود فایل کتاب آموزش 7 اندیکاتور (اسیلاتور) کاربردی، MFI, cci, obv, ATR, volume ,Ao,A/D برای خرید و فروش سهام

در این کتاب دانلودی اندیکاتورهای رایج با 7 اندیکاتور (اسیلاتور) کاربردی برای خرید و فروش سهام آشنا خواهید شد .

تعداد صفحات کتاب : 110 صفحه

اندیکاتورهایی که در این کتاب به طور کامل و روان توضیح داده شدند

اسیلاتور MFI

اندیکاتور MFI مخفف کلمات Money Flow Index است که در به معنی شاخص جریان (گردش) نقدینگی است. MFI در واقع اسیلاتوری است که با استفاده از قیمت و حجم معاملات ساخته می شود و معمولا به عنوان RSI وزن داده شده با حجم شناخته می شود،این اندیکاتور شاخص جریان نقدینگی مثل اندیکاتور ها بین ۰ تا ۱۰۰ نوسان می کند و زمانی که تقاضا زیاد شده و قیمت رشد می کند به سمت بالا صعودی می شود و زمانی که قیمت افت کرده به عرضه زیاد می شود به سمت پائین نزول می کند.

همچنین ببینید

کتاب اندیکاتورهای رایج (1)

کتاب دانلودی آموزش پنج اندیکاتورStochastic, MACD, ADX, RSI, RV و روش ﺗﻔﺴﻴﺮ ﺑﺎ آن ها

اسیلاتور CCI

اندیکاتور cci که مخفف کلمات commodity channel index می باشد و از آن به عنوان شاخص کانال کالا یاد می شود، یک اندیکاتور از گروه اسیلاتورها یا نوسان نما ها می باشد و در فرمول خود از قیمت روز و میانگین متحرک استفاده می کند و مانند اندیکاتورهای گروه اسیلاتور مثل اندیکاتور macd و اندیکاتور rsi یکی از ابزار های قدرتمندی است که تحلیلگران تکنیکالی بازار سرمایه از آن بهره می برند.

در سال 1980 بود که برای اولین بار دونالد لمبرت (Donald Lambert) اندیکاتور cci را معرفی کرد. لمبرت یک معامله گر کالا بود که از این اندیکاتور برای تحلیل مبادلات کالایی استفاده می کرد؛ اما امروزه cci تنها مخصوص بورس کالا نیست و می توان از آن در بازارهای مختلف از جمله بازار بورس اوراق بهادار، بازارهای ارز و … استفاده کرد.

اسیلاتور ATR

اندیکاتور ATR مخفف کلمه Average True Range می باشد که اولین باردر سال 1978 ،توسط فردی به نام Welles Wilder به کاربرده شده است. یکی از ویژگی های مهم این اندیکاتور این است که نوسانات موجود در بازار را در سهم به خوبی نشام می دهد. زمانی که نوسان در بازار زیاد می باشد ، رنج موجود در ATR هم افزایش پیدا می کند و هر زمان که نوسانات موجود در بازار کاهش پیدا می کند ، ATRهم کاهش می یابد.

همچنین ببینید

کتاب اندیکاتورهای رایج (3)

کتاب آموزش 10 اندیکاتور (اسیلاتور) کاربردی، باند بولینگر، ویلیامز، فراکتال، الیگیتور،هیکن اشی، پارابولیک سار، کانال کلنتر، ENVELOPE , مومنتوم برای خرید و فروش سهام

اسیلاتور AO

اندیکاتور Awesome Oscillator همانطور که از کلمه Oscillator (نوسانگر) در نام آن مشخص است، به واقع یک نوسانگر است. بر خلاف اندیکاتورهایی مثل اندیکاتور RSI یا اندیکاتور Slow Stochastic که هر کدام دارای محدودیت ها و حد و مرزهای خاص خودشان هستند و در یک محدوده مشخصی نوسان می کنند، اندیکاتور Awesome Oscillator بدون مرز و محدوده است و حد بالا و پایینی ندارد.

اسیلاتور تراکم/توزیع ( A/D)

اندیکاتور تراکم/توزیع (به انگلیسی Accumulation/Distribution) یک اندیکاتور تجمعی است که از دو متغییر حجم و قیمت برای ارزیابی اینکه آیا قیمت یک سهام متراکم و یا توزیع شده است، استفاده می کند.

معیار تراکم/توزیع به دنبال شناسایی واگرایی بین قیمت سهام و حجم معاملات است و این ترتیب بینشی از میزان قدرت یک روند را ارائه می دهد.

اندیکاتور حجمی (Volume)

عروف ترین و پرکاربردترین نوع حجم اندیکاتور حجم volume می باشد که تکنیکالیست ها از آن بسیار استفاده میکنند. اندیکاتور حجم، حجم معاملاتی را در نمودار به شکل میله های سبز و قرمز نمایش می دهند.

میله های سبز، افزایش حجم معاملات نسبت به حجم قبل را در آن بازه زمانی نشان میدهد و نشان از وجود حمایت قوی و افزایش تقاضا برای سهم می باشد و میله های قرمز، کاهش حجم معاملات نسبت به حجم قبل را در آن بازه زمانی نمایش می دهد و نشانه ای از افزایش عرضه می باشد.

همچنین ببینید

کتاب آموزش نمودار کندلهای شمعی و روش تفسیر با آنها در بورس

دانلود کتاب آموزش هر یک از کندلهای شمعی، به تفسیر و خرید و فروش سهم، نمودار کندلهای شمعی و روش تفسیر با آنها در بورس

اسیلاتور OBV

این اندیکاتور مفید اولین بار توسط جوزف گرانویل (Joseph Granville) در سال 1962 در کتابش به نام کلید جدید گرانویل برای سودآوری در بازار سرمایه (Granville’s New Key to stock market profits) معرفی شد. چیزی که باعث سودمندی حجم معاملات تعادلی OBV می شود این است که جریان حجم معاملات را به خوبی نمایش می دهد و می توان آن را با حرکات قیمت مقایسه کرد، حجم معاملات بایددر جهت روند قیمت، رشد کند.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید