دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 509 KB
تعداد صفحات : 38
بازدیدها : 168
برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلپروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات( با ظرفیت 400000 عدد در سال )در 38 صفحه ورد قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات
خلاصه طرح :
موضوع طرح : تولید ترانس مهتابی 40 وات و 20 وات
ظرفیت : 400 هزار عدد در سال
مجوز های لازم : اعلامیه تاسیس
سرمایه گذاتری کل : 1300 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی : 150 میلیون ریال
سهم تسهیلات : 1150 میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه : 6/1 سال ( معادل 19 ماه )
سود ویژه : 685 میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : 20 نفر
مقدمه :
صنایع الکتریکی به عنوان یکی از صنایع پیشرو دنیای صنعت توانسته است موجب تحول عظیمی در اقتصاد بسیاری از کشور ها منجمله کشور های خاور دور گشته است ، اشتغالزایی مناسب ، سودآوری بالا و دوره کوتاه بازگشت سرمایه ، این صنعت را به یکی از جذابترین حوزه های سرمایه گذاری تبدیل کرده است .
لامپهای فلورسنت به عنوان یکی از محصولات الکتریکی برای روشنایی بسیاری از امکان به کار می رود . مزیت اصلی لامپای فلورسنت ایجاد نور یکنواخت بدون ایجاد خیرگی می باشد ، و به دلیل مصرف اندک برق درسطح وسیلی مورد استفاده قرار می گیرد ، استفاده فراوان از انواع و اشکال مختلف این لامپها ( میله ای ، حلقوی و ... ) در روشنایی محیط کارگاهها و کارخانه ها و بیمارستانها و مدارس ، دانشگاهها و تابلوهای برق فروشگاهها ، اهمیت تولید این محصول و لوازم جانبی آن مانند ترانس و استارت را عیان می سازد .
مضافا اینکه ترکیب نور لامپای فلورسند و نور زرد لامپهای رشته ای برای حفظ بهداشت و سلامت چشم مورد تائید پزشکان می باشد .
از دیگر سو نیاز این طرح برای بکارگیری نیرویهای متخصص و فاقد تخصص فرصت مناسبی را برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی بلاخص در زمینه های مهندسی برق و آموزش افراد کم تخصص ، در حسن کار ایجاد نماید ، ضمن اینکه با توجه به ماهید این فعالیت تولیدی ، می توان از نیروی کار بانوان در رده های تخصصی و کارگری نیز به نحو مقتضی استفاده کرد .
فصل سوم – شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز :
پیشگفتار :
لامپ مهتابی ، لوله تخلیه الکتریکی گازی است که نورش به شیوه تازهای افزایش داده شده است و میتوان از آن برای روشنایی منازل استفاده نمود.
مصرف زیاد لامپهای رشتهای و نیز داغ شدن سریع آنها که خرابی زودرس و سوختن لامپ را سبب میشد، باعث شد که لامپهایی با کیفیت و بازده بالایی تولید گردد. لامپهای جدیدی ساخته شدند که مشکل لامپهای رشتهای را نداشتند. این لامپها با توان خروجی بالا و نور زیاد ، درصد بیشتری از انرژی الکتریکی را به نورانی تبدیل میکنند. امروزه این لامپها تحت عنوان لامپهای مهتابی معروف هستند.
ساختمان لامپ
لامپ مهتابی ، لوله تخلیه الکتریکی گازی است که نورش به شیوه تازهای افزایش داده شده است و میتوان از آن برای روشنایی منازل استفاده نمود. سطح داخلی جدار لامپ با نمکهای فلزی فلورنست یا فسفرسنت مانند تنگستات کلسیم ، سولفید روی ، سیلیکات روی ، و ... پوشیده شده است. لامپ از بخار جیوه با فشار خیلی کم پر شده است.
چالش
در هند انگیزه اصلی استفاده از لامپهای CFL صرفهجویی در انرژی به دلیلكمبود برق و هزینههای ارزانتر بهرهبرداری برای مصرفكننده است. در سراسراروپا مهمترین انگیزه استفاده از این لامپها، نگرانی زیستمحیطی است.
مشكل اصلی در عدم استفاده از لامپهای CFL تصور قیمت بسیار گران آن درمقایسه با لامپهای حبابی التهابی به قیمت ۱۰ روپیه است. نادیده گرفتن و ابهامدرباره عمر لامپ و تحلیل هزینه ـ فایده عاملی مهم در ذهن مصرفكننده است.مصرفكنندگان به دوام CFL و فناوری آن اطمینان چندانی ندارند و دلیل آن تجربه بدنخستین خریداران لامپهای ارزان قیمتتر و كیفیت پایینتر CFL وارداتی است. دامنهو گستردگی این لامپها در بازار باعث سردرگمی شده و مصرفكنندگان نمیدانندكدام یك از آنها را كه تناسب با سیستم نگهدارندهشان داشته باشد انتخاب كنند.
همكاری بین سازندگان حباب و دستگاههای نگهدارنده در ساخت دامنهای ازنگهدارندههای برخوردار از طراحی خوب و مناسب برای استفاده در بخش خانگیاندك است.
خرید و دانلود آنی فایل