دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 18 KB
تعداد صفحات : 23
بازدیدها : 184
مبلغ : 3500 تومان
خرید این فایلآشنایی با دلایل عدم استفاده از بیمه عمر در ایران
مقاله موانع و راهکارهای توسعه بیمه های عمر انفرادی در کشور به بررسی موانع عمده فرا روی بیمه های عمر پرداخته و سعی گردیده است با استفاده از تجارب موجود و مطالعات صورت گرفته یک طرح کلی -و البته اجمالی- که حاوی مشکلات اساسی و نیز راهکارهای رفع موانع توسعه بیمه های عمر باشد، ارائه نماید.
ذکر این نکته قبل از ورود به مباحث اصلی ضروری به نظر می رسد که عدم توسعه بیمه های عمر و رفع موانع، یک مشکل یک وجهی ویا یک معادله یک مجهوله نیست، عوامل بسیاری در توسعه بیمه های عمر دخالت دارد که ریشه بسیاری از عوامل خارج از صنعت بیمه و برون سازمانی است. برنامه ریزی وسیاستگذاری در این باره در درون صنعت بیمه میسر نیست.
1- ساختارهای سازمانی و مدیریتی
سازمانهای اداری از جمله شرکتهای بیمه از ارکان متعددی نظیر: نیروی انسانی، قوانین و مقررات، تشکیلات و سازماندهی، روش انجام کار، نظام مدیریت، نظام آموزش و تجهیز نیروی انسانی، نظام طبقه بندی مشاغل، نظام ارزشیابی، و نظام پرداخت تشکیل شده است که هرکدام از این ارکان اهمیت خاصی دارد.
با توجه به اینکه نحوه سازماندهی و ساختارهای سازمانی نقش عمده ای در تحقق اهداف خواهد داشت.به عبارت دیگر ساختار نشان دهنده استراتژی است ساختار سازمانی مربوط به بیمه های عمر در شرکت های بیمه از دو نظر جهت توسعه بیمه های عمر در کشور کارآیی ندارد.
1-1- سازمانی اختصاصی و تخصصی به منظور ارائه بیمه های عمر وجود ندارد. و تامین رضایت مشتریان و توسعه بیمه در گرو ساختاری موثر و مناسب است، در حالیکه ساختار صنعت بیمه به نحوی طراحی شده است که حساسیت لازم را در قبال مشتریان نداشته و با سنتی عمل کردن در چند رشته و محدوده خاص، کمتر به دنبال مشتری مداری بوده است. بنابراین، ایجاد و راه اندازی شرکت های بیمه تخصصی عمر یک امر ضروری بنظر می رسد، تا با درک صحیح از شرایط بیمه های عمر از جمله نحوه بازاریابی و فروش، نحوه پذیرش ریسک، نحوه وصول حق بیمه، حسابداری وسرمایه گذاری وجوه حق بیمه و ذخایر ریاضی، بتواند تعامل بهتری با بیمه شدگان و بیمه گذاران این رشته فراهم سازد.
2-1-سازماندهی واحد های فنی و پشتیبانی در شرکت های بیمه به گونه ای است که به هدف توسعه بیمه های عمر انفرادی کمکی نمی کند به عنوان نمونه در مدیریت های مالی و سرمایه گذاری تفاوت چندانی بین حق بیمه های دریافتی بیمه های عمر و سایر رشته ها قائل نمی باشند.در حالیکه لازم است حسابداری بیمه های عمر و چرخه گردش مالی مربوط و همچنین سرمایه گذاری از وجوه اندوخته ها جهت ارائه خدمات مطلوب و حفظ حقوق بیمه گذاران به طور جداگانه صورت گیرد....
بیمه های عمر به عنوان یکی از قراردادهای بیمه ای و بازرگانی، تابع قوانین مدنی وقانون و مقررات و حقوق بیمه است که تعهدات طرفین قرارداد بیمه اعم از بیمه گر بیمه گذار و بیمه شده و ذینفع و همچنین اشخاص ثالث را تبیین می کند. قانون بیمه که در سال 1316 تصویب شده است بسیار کلی و محدود است. سایر مقررات و از جمله آیین نامه های مصوب شورای عالی اداری در بسیاری از موارد از جمله : حقوق بیمه گذار و بیمه شده و ذینفع، انتقال بیمه، توثیق بیمه نامه و... دارای ابهام و یا مسکوت است. در حالیکه چنین مواردی در قوانین و حقوق سایر کشورها به دقت و به تفصیل بیان شده است . این ابهام ها در قوانین و مقررات باعث ایجاد اختلاف بین بیمه گر و بیمه گذار شده و اجرای بعضی از امور را با تاخیر مواجه می سازد. ...
خرید و دانلود آنی فایل